BYEN nummer 4 er her!

De første stormkastene har skapt kaos – i alle fall i min hage (ikke at det trenges storm for å få til dét …), og det er tid for å samle på godt lesestoff. Over alt i Stavanger sentrum kan du nå finne den nye utgaven av Stavanger Sentrum AS’ flotte magasin Byen, som gis ut av Impress Media AS.

I utgave 4 har jeg fått lov til å skrive samtlige saker for Byen, noe som gjorde september til en utrolig kjekk måned på jobb. Jeg har møtt Marita Eriksen, glødende engasjert selger og undertøysekspert i Dick & Daisy. Musikerparet Benedicte og Wouter møttes på jobb i Stavanger Symfoniorkester – han fra Sør Afrika og hun fra Kristiansand. I dag bor de i Stavanger og elsker byen. Hva det er de liker så godt med Stavanger, kan du lese i saken “Sentrumsymfoni”. Marianne Veiby, fantastisk kunnskapsrik og hyggelig stylist i Modern Design, gir tips om hvordan man finner sin egen stil i denne utgavens motesak – hvor en aldeles nydelig Maren Gilje Sekse, som til vanlig har en helt vanlig jobb, er modell. For ei flott dame! Jeg har fått ta pulsen på hva som skjer i Stavanger i høst (– det er ikke lite!) og fått vite at det skal bli enda tryggere å ferdes i sentrum, nå som det skal plasseres hjertestartere flere steder.

byen4_rongved_dickanddaisy-page-001 byen4_rongved_dickanddaisy-page-002
Profil, Byen nr 4: Flotte og engasjerte Marita Eriksen i Dick and Daisy, Stavanger. Foto: Jan Inge Haga.

De flotte bildene er tatt Jan Inge Haga og Steinar Engelsen, og alt nydelig sydd sammen av gjengen i Impress. Yay! Plukk det med deg neste gang du er i sentrum – eller les det her!

 

Hva mener du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: