Travle dager!

Det har vært stille på bloggen på en stund …

Jeg har oppdatert listen over jobber jeg har gjort, men det er vel egentlig det hele. Grunnen er at jeg for tiden jobber fulltid som kommunikasjonsrådgiver ved Lesesenteret, Universitetet i Stavanger. En knall jobb som er utfordrende og givende på alle måter – men det blir dessverre ikke like mye tid til frilansing!

Jeg tar imidlertid fortsatt et oppdrag nå og da, så lenge det går an å flette inn utenom vanlige arbeidstider. Så skulle du trenge tekst, ta gjerne kontakt – vi finner helt sikkert ut av det.
//
So, the blog has been pretty quiet for a while …

I’ve updated my portfolio (feel free to check it out!), but that’s about it. The reason is that I’m currently working full-time as a communications advisor at the Norwegian Centre for Reading Education and Research (Lesesenteret) at the University of Stavanger. It’s a great job – that doesn’t leave as much room for freelancing!

However I’m still up for the occasional gig, as long as I can do the work outside of business hours. If you need a writer, don’t hesitate to contact me on elisabeth@tekst-lab.com, and I’m sure we can work something out.

highres11.jpg

Peace & Namaste!

Hva mener du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: