Om Elisabeth

Tekstlab består av meg – journalist og tekstforfatter Elisabeth Rongved.

Bilde tatt 07.09.14 kl. 16.04 #2

Jeg bor og jobber i Stavanger, men er født i Bergen og oppvokst på Melbu i Vesterålen. Jeg har en Bachelorgrad i media og journalistikk fra La Trobe University i Melbourne og har lang erfaring innen presse og reklame.

Siden mars 2015 har jeg jobbet som kommunikasjonsrådgiver ved Lesesenteret, Universitetet i Stavanger. Det betyr at jeg ikke lenger jobber fulltid som frilanser, men jeg tar fortsatt enkelte oppdrag – ta gjerne kontakt for en prat!

Min bakgrunn:
Etter å ha tilbrakt første del av 20-åra i Oslo, Melbourne og London, flyttet jeg til Stavanger i 2003. Jeg begynte som radio- og tv-reporter i NRK Rogaland i 2004. Fra 2006 til 2011 var jeg ansatt som redaktør og tekstforfatter i reklamebyrået Apropos Publicis (som etterhvert skiftet navn til Oktan Stavanger). Jeg jobbet sammen med fantastisk kreative og kunnskapsrike folk i et av Stavangers beste og mest prisvinnende byråer. Her fikk jeg gleden av å drifte og utvikle kundeaviser og magasiner for en rekke store og kjekke kunder, blant annet EiendomsMegler 1, SpareBank 1 SR-Bank og Sola Betong. Vi drev med Content Marketing lenge før det ble et moteord. Etter å ha fått mitt tredje barn i 2010 var jeg en kort periode engasjert som forumansvarlig og journalist i Babyverden.no og Familieverden.no.

Tekstlab jobber jeg frilans som tekstforfatter, journalist og kommunikasjonsrådgiver. Jeg har en solid engelskspråklig bakgrunn, og tar oppdrag både på norsk og engelsk. Jeg er kreativ, effektiv og veldig pålitelig. Min ambisjon er alltid å levere presis og original tekst. Som journalist er jeg kritisk, kreativ og nøyaktig. Som tekstforfatter legger jeg stor vekt på å produsere tekst og innhold som står i samsvar med kundens markedsføringsbehov og strategier. Jeg har 100 prosent respekt for deadliner og tidsfrister.

Jeg har bakgrunn innenfor innholdsmarkedsføring; magasiner og annen redaksjonell kommunikasjon; blogging og sosiale medier; kreativ tekst og journalistikk. Jeg har bred erfaring fra mange mediaplattformer og for kunder innenfor en rekke forskjellige bransjer: Fra forskning, foreldre- og livsstilsstoff, til eiendomsmegling, finans og olje/energi.
Jeg er dessuten så heldig at jeg jobber sammen med noen av byens flinkeste frilansdesignere og -fotografer.

Mine kunder i inn- og utland inkluderer Oktan Stavanger (EiendomsMegler 1, SpareBank 1 SR-Bank, Sola Betong), Impress Media (Stavanger sentrum AS/Magasinet BYEN, Bate), Spoon Content (Höganäs Busan, Sør-Korea), Apeland Kommunikasjon, Busan International Foreign School, Modern Design, Sandviks Forlag, Utdanningsnytt, Foreldre og Barn, Babyverden.no, Familieverden.no, Norwegian Petroleum Consultants, ADD Energy.

Organisasjonsnummer 987 850 264.
Full CV finner du her.

Ta gjerne kontakt!

 

 

Hva mener du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: