En ny høst

Så hyggelig at du er her! Høsten er i gang, og jeg har forlatt expattilværelsen i Busan, Sør-Korea, til fordel for nye og kjekke oppdrag fra kontoret i Stavanger. Det er gøy at gamle kunder fortsatt vet at jeg finnes, og at jeg får lov til å jobbe med det jeg liker aller best – kommunikasjon, tekst, og ikke minst: møter med utrolig mange flotte folk, både kolleger og kunder. Jeg har vært så heldig å få lov til å flytte inn i Erfjordgata 8 , et kreativt kontorfellesskap i den beste bydelen i Stavanger. Ja, det er selvsagt på Storhaug! Trenger du hjelp til tekst eller kommunikasjon, eller lurer du på hva jeg kan tilby, er du hjertelig velkommen til å se deg rundt på siden – eller ta kontakt.

Hva mener du?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: